Звітно-виборча конференція Київської районної організації профспілки працівників освіти і науки України

27 листопада 2019 року відбулась звітно-виборча конференція Київської районної організації профспілки працівників освіти і науки України. Делегати та учасники конференції заслухали та обговорили звіт голови районної профспілки про роботу у період з 27 листопада 2014 року по 27 листопада 2019 року, а також роботу ревізійної комісії у цей період і визнали її задовільною.

За результатами виборів головою Київської районної організації профспілки працівників освіти і науки України обрано Мартинову Надію Василівну. Також відбулися вибори членів профспілкового комітету, делегатів на обласну звітно-виборчу конференцію Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України. Начальник Управління освіти Куценко Тетяна Володимирівна привітала делегатів та учасників конференції, вручила Мартиновій Надії Василівні грамоту Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради за високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток партнерських стосунків щодо плідної співпраці закладів освіти і Київської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Голова Київської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Мартинова Надія Василівна висловила слова вдячності Управлінню освіти, керівникам закладів освіти, членам трудових колективів за допомогу, взаєморозуміння у вирішенні спільних питань.

Щиро бажаємо команді райкому Київської районної організації профспілки працівників освіти і науки України плідної роботи, цікавих проектів, успіхів і нових досягнень!

Кiлькiсть переглядiв: 103