У закладах загальної середньої освіти продовжуються новорічні свята

У закладах загальної середньої освіти району продовжуються новорічні свята. Учні 1-4 класів отримали в подарунок від Харківського міського голови Кернеса Геннадія Адольфовича книжку "Святкування Різдва у Харкові" та солодощі!

20 грудня 2019 року учнів Харківської спеціалізованої школи І-III ступенів № 166 «Вертикаль» привітав заступник голови адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович. Також на святі була присутня начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна.

У школах №№ 17, 36, 96, 134, 166, ХП НВК "Ліцей Професіонал", ХП НВК "Старт-школа" та ХПШ "Освітній простір "Гравітація"" пройшли святкові концерти і новорічні вистави, на яких виступили шкільні творчі колективи, учні, батьки шкіл.

Взагалі, під час новорічних ранків 7785 учнів закладів загальної середньої освіти усіх типів та форм власності отримають подарунки від Харківського міського голови.

Вітаємо усіх з наступаючими святами!

Переглянути фотогалерею

Кiлькiсть переглядiв: 70