Урок мужності «А пам’ять священна…»

16 січня 2020 року у Харківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 17 пройшов Урок мужності «А пам’ять священна…» у рамках проведення Естафети пам’яті «Ми нащадки переможців. Пам’ятаємо! Пишаємося!», присвяченої 75-тій річниці визволення України від нациських загарбників та 75-ій річниці Перемоги у Другій світовій війні.

На заході був присутній голова ветеранської організації Київського району Сірик Віктор Михайлович, представник Харківської міської ветеранської організації Гвоздинський Петро Петрович, представники учнівського самоврядування Харківської спеціалізованої школи № 16, учні та вчителі школи. Під час заходу учні познайомилися із визвольними битвами за Україну. Дуже зворушливо було чути у голосі дітей гордість за своїх прадідів та прабабусь, які воювали у Другій світовій війні. Учні разом з батьками підготували невеличкі розповіді про бойові шляхи своїх рідних, і під час заходу діти продемонстрували їх фотокартки та фотоматеріали бойових нагород.

Також учні читали вірші, співали пісні воєнних років, переглянули фрагменти кінофільмів про бойові подвиги солдат. Під час заходу представники учнівського самоврядування Харківської спеціалізованої школи № 16 передали символи естафети, кубок та папку з описом бойових подвигів Харківських дивізій, лідерам учнівського самоврядування школи № 17. Ця тепла, зворушлива атмосфера заходу не залишила байдужим жодного із присутніх!

/Files/images/___2020/20200116 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 196