27 травня 2013 року відбулося урочисте відкриття таборів відпочинку з денним перебуванням на базі 22 навчальних закладів Київського району

27 травня 2013 року відбулося урочисте відкриття таборів відпочинку з денним перебуванням на базі 22 навчальних закладів Київського району.

З метою належного проведення літньої відпочинкової кампанії у 2013 році, дотримання законодавства у сфері відпочинку дітей, у таборах організовано дворазове гаряче харчування, медичне обслуговування.

Організація відпочинку дітей спрямована на проведення змістовного дозвілля, створення належних санітарно-гігієнічних, побутових та безпечних умов.

У кожному таборі відпочинку з денним перебуванням при ЗНЗ розроблено плани виховної роботи, до яких включено організацію та проведення різноманітних екскурсій, походів, відвідування музеїв, театральних вистав. Згідно з планами спільної роботи з позашкільними навчальними закладами: ЦДЮТ№ 3, Школою мистецтв, СЮТ № 2, ДЮСШ № 1, ДЮСШ № 2 вихованців таборів відпочинку очікують концерти, вистави, спортивні змагання.

Робота у таборах відпочинку формується у спортивно-оздоровчому, художньо-естетичному, патріотичному, краєзнавчому напрямках.

/Files/images/IMG_6225.JPG/Files/images/P1040348.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 70