Естафета пам'яті "Ми - нащадки переможців. Пам'ятаємо! Пишаємося!" - ХЛ № 107

03 березня 2020 року у Харківському ліцеї № 107 відбулася передача символів Естафети пам'яті "Ми - нащадки переможців. Пам'ятаємо! Пишаємося!". Учні Харківської загальноосвітньої школи № 100 передали кубок та папку з описом бойового шляху 93-ї Харківської дивізії, що визволяла наш Київський район, лідерам учнівського самоврядування 107-ої школи.

Учні школи № 100 розповіли про заходи, які були проведені ними у школі для
того, щоб учні побачили ці символи Естафети та знали історію свого народу і не забували подвиги своїх рідних у роки Другої світової війни. Захід був присвячений визволенню України від нацистських загарбників, як важко прийшлося нашим людям у воєнні часи. Учні ліцею представлили літературно-музичну композицію про визволення Харкова, продекламували вірші про подвиги людей.

Голова ветеранської організації Київського району Сірик Віктор Михайлович поділився спогадами про ті важкі часи і розказав учням про подвиги дітей у роки Другої світової війни. Також на заході були присутні голова комітету по роботі з молоддю Харківської міської організації України Пінчук Катерина Михайлівна, голови первинних організацій 522 мікрорайону Лазько Алевтина Георгіївна, Шатохіна Лариса Іванівна, Ісаєнко Тетяна Юріївна та голова комітету ветеранів війни та військової служби Довгополов Іван Яковлевич. Захід пройшов в дружній та теплій атмосфері.

Переглянути фотогалерею

Кiлькiсть переглядiв: 135