У Харківському ліцеї №107 розпочато позаплановий інституційний аудит

16 листопада 2020 року у Харківському ліцеї №107 Харківської міської ради Харківської області відповідно до статті 46 Закону України «Про повну загальну середню освіту» Державною службою якості освіти у Харківській області розпочато позаплановий інституційний аудит, який проводиться за запрошенням директора ліцею Вєдяєвої Олени Володимирівни, з метою вивчення освітніх та управлінських процесів, внутрішньої системи забезпечення якості освіти закладу та надання рекомендацій щодо їх вдосконалення.

Відповідно до Порядку проведення інституційного аудиту до початку роботи експертної групи в ліцеї пройшла установча нарада за участі начальника управління Державної служби якості освіти у Харківській області Вольянської Світлани Євгенівни, представника засновника - Департаменту освіти Харківської міської ради, начальника відділу загальної середньої освіти Шепеля Валерія Миколайовича, начальника Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяни Володимирівни та членів експертної групи.

Засідання розпочала Вольянська Світлана Євгенівна, яка повідомила про особливості проведення інституційного аудиту. Шепель Валерій Миколайович проінформував присутніх про особливості навчання та створення умов для забезпечення функціонування ліцею №107; Новосел Вікторія В’ячеславівна, голова експертної групи, розповіла про порядок проведення інституційного аудиту.

Після установчої наради експертна група продовжила свою роботу згідно з планом та відповідно до протоколу проведення інституційного аудиту.

Інституційний аудит у ліцеї №107 буде проходити до 27 листопада 2020 року.

/Files/images/___2020_2/16.11.2020_.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 177