Заходи до Дня Соборності України у закладах освіти

День Соборності — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

З нагоди відзначення Дня Соборності України з 20 по 22 січня 2021 року в усіх закладах освіти Київського району відбулись тематичні заходи у дистанційному режимі.

Для учнів було організовано проведення онлайн-заходів із висвітленням подій, пов'язаних із проголошенням Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, а саме: уроки історії України, уроки пам'яті, години спілкування, бесіди, інформаційні хвилинки за темами «Україна: історія і сьогодення», «22 січня – День Соборності України», «Єдина незалежна Соборна Украна моя!», «Історичне значення об'єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки».

Також були організовані онлайн-екскурсії до музею-вагону Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки та онлайн-виставки дитячих тематичних малюнків.

Учні та вчителі шкіл №№ 9, 17, 36, 55, 62, 96, 133, 134, 158, 164 в дистанційному режимі підготували відеоролики-привітання до Дня Соборності України, де показали, що любов до рідного краю, згуртовує нас усіх задля розквіту нашої незалежної єдиної соборної України!

Переглянути фотогалерею
Кiлькiсть переглядiв: 134