Заняття районного батьківського клубу "Скарбничка мудрості"

25 березня 2021 року відбулося заняття районного батьківського клубу "Скарбничка мудрості" під гаслом "Безпечне поводження дітей в мережі Інтернет". Заняття проходило у режимі онлайн на платформі ZOOM. Зустріч провела голова Районної батьківської ради Баракат Олеся Олександрівна.

Перед учасниками конференції виступили методист центру освітніх технологій Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Міцай Олена Василівна та поліцейський 5 роти 2 батальйону Управління патрульної поліції в Харківський області, старший сержант поліції, Ченський Дмитро Геннадійович. Вони розкрили головну тему зустрічі, а саме: небезпека соціальних мереж та вихованння дітей у цифрову еру. Головне, на чому акцентували увагу батьків доповідачі, було пояснювати своїм дітям те, що заборонено повідомляти особисті дані та вказувати свою геолокацію, спілкуватися з незнайомими в мережі Інтернет, у разі незрозумілої ситуації обговорювати її зі своїми батьками. Дмитро Геннадійович презентував мультфільм для дітей, який, у цікавій для дітей формі, розкриває основні правила поводження у соціальних мережах.

Крім цього, під час засідання обрано представника до активу Районної батьківської ради від закладу дошкільної освіти. Це представник батьківської громадськості закладу дошкільної освіти № 464 Данілевська Тетяна Юріївна. Усі присутні представники батьківської громадськості закладів освіти району одноголосно прийняли її кандидатуру.

Також на заході була присутня начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна, яка привітала всіх присутніх батьків та порекомендувала батькам слідкувати за безпекою дітей в мережі Інтернет та відстежувати спілкування своїх дітей в соціальних мережах.

Засідання пройшло змістовно та продуктивно. Дякуємо усім учасникам!

/Files/images/____2021/IMG-20210325-WA0000.jpg

/Files/images/____2021/IMG_20210325_181312.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 170