Засідання Районної батьківської ради

23 вересня 2021 року відбулося засідання Районної батьківської ради. Зустріч пройшла на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 36 Харківської міської ради Харківської області. В умовах сьогодення засідання відбулося в два етапи з дотриманням встановлених вимог щодо виконання протиепідемічних заходів. На зустрічі були присутні представники батьківських комітетів закладів загальної середньої та дошкільної освіти. Головною метою зустрічі було знайомство з новими членами Районної батьківської ради, з'ясування проблемних питань та планування подальшої спільної роботи у 2021/2022 навчальному році.

Голова районної батьківської ради Баракат Олеся Олександрівна розказала про роботу районного батьківського клубу "Скарбничка мудрості" та тематику його засідань, Кадуцька Оксана Валеріївна закликала усіх до активної співпраці на сторінці Батьківська рада Київського району у соціальній мережі Facebook. Також під час засідання було затверджено актив Районної батьківської ради, усі батьки одноголосно проголосували за продовження роботи активу Районної батьківської ради у тому ж складі.

У зустрічі також взяла участь начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна. Тетяна Володимирівна подякувала усім батькам за активну участь у житті району, тісну взаємодію актива Районної батьківської ради з Управлінням освіти. Під час засідання батьки мали змогу поставили хвилюючі їх запитання начальнику Управління освіти адміністрації Київського району Куценко Тетяні Володимирівні і отримали вичерпні відповіді на них.

Такі зустрічі важливі для організації партнерської діяльності між батьками та Управлінням освіти. Завдяки такій дружній співпраці створюються умови для реалізації задатків, нахилів, здібностей, різнобічного розвитку дітей. Захід пройшов конструктивно у робочій, теплій атмосфері.

Переглянути фото
Кiлькiсть переглядiв: 146