Представники учнівського самоврядування району долучилися до освітнього проєкту «Tax School»

Представники учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти району ХГ №№ 1, 55, ХЗОШ №№ 36, 37, 100, ХСШ № 62 долучилися до участі у першому відео-уроці, який провели харківські податківці для молоді в рамках власного освітнього проєкту «Tax School». Захід відбувся 06 жовтня 2021 року в режимі онлайн за темою: «Держава і податки».

Учні та вчителі 90 шкіл міста Харкова, які приєдналися до онлайн-заходу, дізналися про виникнення податків, їх види, що існували в різні часи та в різних державах, а також про особливості сплати податкових платежів.

Нагадаємо, що проєкт Tax School Kharkiv започатковано фахівцями Головного управління ДПС у Харківській області в цьому році. Він має два вектори: один з яких направлено на виховання податкової культури у молоді, другий - на допомогу бізнесменам-початківцям. Проєкт Tax School Kharkiv - це мікс лекцій та відеоінформаційних метеріалів, над створенням яких працювали профільні фахівці податкової служби. По закінченню освітнього курсу учнів чекають тести та відзнаки.

/Files/images/___2021_2022/06102021.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 82