Зустріч батьківської громадськості району з в.о. Харківського міського голови Тереховим І.О.

13 жовтня 2021 року на базі Харківської спеціалізованої школи № 166 відбулась зустріч виконувача обов'язків Харківського міського голови Терехова Ігоря Олександровича з батьківською громадою Київського району.

Під час зустрічі Ігор Олександрович розповів про пріоритетні проєкти міської влади щодо розвитку Харкова, які будуть реалізовуватися упродовж найближчих років. Окремо зупинився назаходах, що проводяться у Харкові з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Батьківська громадськість району висловила подяку Ігорю Олександровичу та його команді за розвиток та процвітання нашого міста.

Батьки мали змогу обговорити з очільником міста актуальні питання щодо ремонту кабінетів та харчоблоків, заміни вікон, облаштування території дитячих садків, тощо. Крім того, батьки звернулись з пропозицією щодо додаткового встановлення макетів ростових фігур у вигляді дітей-школярів біля пішохідних переходів в районі закладів освіти. На всі свої проблемні питання учасники зустрічі отримали вичерпні відповіді.

Захід пройшов конструктивно, у доброзичливій атмосфері.

/Files/images/___2021_2022/2.JPG/Files/images/___2021_2022/10.JPG

/Files/images/___2021_2022/14.JPG

Что беспокоит родителей учеников в Киевском районе? Что беспокоит родителей учеников в Киевском районе?Что беспокоит родителей учеников в Киевском районе?

Кiлькiсть переглядiв: 33