Методична нарада із заступниками директорів та керівниками шкільних музеїв

29 жовтня 2021 року відбулася методична нарада із керівниками шкільних музеїв та заступниками директорів з виховної роботи. Враховуючи епідеміологічну ситуацію, захід відбувся в онлайн режимі на платформі ZOOM.

Методист Снурникова Ірина Олександрівна ознайомила усіх учасників з новою нормативно-правовою базою щодо організації роботи музеїв військово-історичного напрямку. Було визначено, що шкільні музеї району, у назвах яких є визначення «бойової слави», необхідно перейменувати у «військово-історичні» з уточненою тематичною назвою та затвердити це наказом керівника закладу освіти. Також було наголошено, що необхідно привести у відповідність до трактувань української та світової історичної науки терміни, вживані в музейних експозиціях, у тому числі періоду Другої світової війни.

Також було обговерено проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів шкільних музеїв "Край, в якому я живу".

Захід проходив в дружній, робочій атмосфері. Усі учасники були зацікавленні процесом та приймали активну участь в обговоренні, задавали питання та отримали відповіді.

/Files/images/___2021_2022/IMG_20211029_160251.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 147