Участь у роботі вебінару щодо організації та проведення у 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання

16 листопада 2021 року начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна та відповідальна за ЗНО від Управління освіти головний спеціаліст Губарєва Інна Дмитрівна взяли участь у роботі вебінару Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, який проходив у форматі ZOOM-конференції.

Під час роботи вебінару було розглянуто питання щодо організації та проведення у 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти.

За підсумками роботи вебінару керівники закладів загальної середньої освіти району отримали доручення від начальника Управління освіти Куценко Тетяни Володимирівни:

1. Розмістити Інформаційний буклет і презентаційні матеріали Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти на офіційних сайтах закладів освіти та в інформаційних куточках «ЗНО - 2022».

2. Ознайомити учнів 11-х класів та їх батьків, класних керівників, педагогічних працівників з Інформаційним буклетом та презентаційними матеріалами Харківського РЦОЯО.

3. Проводити інформаційно-розꞌяснювальну роботу з учнями 11-х класів, їх батьками, класними керівниками з питання щодо організації та проведення у 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання.

Кiлькiсть переглядiв: 115