Семінар для заступників директорів з початкової освіти

24.11.2021 року на освітній платформі GOOGL MEET був проведений семінар для заступників директорів з початкової освіти за темою «Використання освітнього середовища як одного із важливих компонентів системи освітньої діяльності в рамках проєкту розвитку закладу: «Від фізичного здоров’я до ментального».

Заступник директора гімназії № 172 Сташкевич Олена Петрівна разом з колективом початкової школи поділилась досвідом роботи гімназії. У своїй доповіді на тему «Умови для навчання, успішної соціалізації та гармонійного розвитку дітей».

Обговорювались такі важливі питання як «Осучаснена предметна організація життєвого простору школярів», «Емоційний інтелект, як один з головних складових у досягненні успіху в житті та відчутті щастя у дітей початкових класів», «Збереження та підвищення самооцінки учнів», «Реалізація творчого потенціалу дитини під час проєктної діяльності». В обговоренні брали участь учителі початкових класів гімназії Шибакова С.О., Асєєва М.П., Єфремова О.Г., Віннікова С.А., психолог закладу Столяр Я.О.

Семінар сприяв підвищенню методичної компетентності заступників директорів з навчально-виховної роботи щодо використання освітнього середовища як одного із важливих компонентів системи освітньої діяльності.

/Files/images/___2021_2022/семінар 24112021.jpg/Files/images/___2021_2022/семінар 24112021_.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 137