Районний онлайн-семінар для педагогів закладів дошкільної освіти

10 грудня 2021 року педагогічними працівниками закладу дошкільної освіти № 464 був проведений районний онлайн-семінар для педагогів закладів дошкільної освіти на тему: «Особливості організації інклюзивного виховання, розвитку та навчання дітей з особливими освітніми потребами у закладах дошкільної освіти». Він відбувся у форматі інтерактивного навчання дистанційно на платформі Google Meet.

У семінарі взяли участь завідувачі, вихователі-методисти, вихователі, соціальні педагоги, асистенти вихователя, корекційні педагоги, практичні психологи закладів дошкільної освіти.

Учасникам онлайн-семінару були представлені актуальні питання розвитку інклюзивної освіти, презентовано досвід роботи закладу освіти з інклюзивною формою навчання, психолого-педагогічний супровід і специфіку соціалізації особливих дітей, ознайомлено з теорією й практикою впровадження технологій навчання дітей з особливими освітніми потребами, питаннями організації корекційної роботи й формування життєвих компетентностей.

Цей методичний захід викликав неабияке зацікавлення у освітян, активну дискусію та обмін думками. Учасники семінару наголосили на важливості формування інклюзивної культури, зауваживши, що вивчення і критичний аналіз досвіду є важливим і актуальним питанням сьогодення.

/Files/images/___2021_2022/семінар 10122021.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 135