Профілактичні бесіди для учнів ХЗОШ №5

Сьогодні, 22 лютого 2022 року, співробітниками Центру ургентної стоматологічної допомоги дітям КНП «Міська стоматологічна поліклініка № 1» було проведено профілактичні бесіди для учнів 4-А класу Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Харківської міської ради Харківської області.

Щоб діти не боялися походів до стоматолога і лікування для маленьких пацієнтів було комфортним, лікарі самі прийшли познайомити дітей з правилами чищення зубів, гігієною порожнини рота та зубної щітки, корисними та шкідливими продуктами для зубів.

Упродовж всієї лекції з учнями був казковий герой Зайчик, який повідомив про тему зустрічі. Зайчик постійно був рухливим, мобільним та комунікабельним з дітьми. Від чого діти були в захваті.

Лікарем-стоматологом Русланою Сергіївною та її помічником було розказано дітям про користь від чищення зубів та відвідування стоматолога, бо саме цей лікар проводить профілактику здоров’я ротової порожнини. Повторені правила користування зубною щіткою та зубною ниткою, були доречними та новими для деяких дітей, що підтверджує важливість даних бесід. Майже кожна дитина змогла наглядно показати на макеті ротової порожнини як вона чистить зуби, а лікар змогла навчити дітей робити це правильно без шкоди для ясен.

Після бесіди про правильний догляд за зубами, лікар показала мультфільм, який закріпив знання про правила користування зубними щітками та важливість відвідування лікаря-стоматолога у профілактичних цілях.

/Files/images/___2022/InShot_20220222_190152675.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 88