День Незалежності у ЦДЮТ №3

24 серпня усі українці відзначають головне свято країни – День Незалежності. У цьому році це свято має особливо важливе значення, наш народ вже півроку відважно протистоїть російському агресору, продемонструвавши усьому світу героїзм та незламність духу. У десятках країн світу у цей день пройдуть заходи, присвячені підтримці України, її незалежності.

Вихованці вокальної студії «Обрій» КЗ «ЦДЮТ № 3 ХМР» разом з керівником студії Чепурновою О.А. також долучились до святкування та провели флешмоб «Ми – Обрій», приєднавши свої долоні у вигляді сонечка з різних куточків світу, виразивши таким чином сонце, що сходить на горизонті, тому що улюблене місто Харків - саме і розташоване на сході України.

Таким чином вихованці закладу втілили свою головну мрію, щоб сонце сходило завжди тільки у мирному небі нашого міста та нашій державі.

/Files/images/___2022/15741.jpg

Керівник Зразкового колективу «Бісероплетіння» Кононова Ольга Петрівна, з нагоди Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України, провела майстер класи по виготовленню прикрас із бісеру в м. Львові для дітей із міста Ковеля.

/Files/images/___2022/41.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 77