Завершилася Районна акція «Герої України»

Завершилася Районна акція «Герої України», що була присвячена до Дня Збройних сил України.

До акції долучилися дошкільнята та учні закладів освіти Київського району. 577 робіт розміщено на padlet-дошці. Ознайомитися з ними більш детально можна за посиланням https://padlet.com/centrosvitth/mt5y8m8pal8tdrvy.

В своїх творчих роботах діти висловили свою любов та подяку Героям України, які зараз захищають свободу та незалежність нашої держави, віру в ЗСУ та побажання воїнам повернутися живими та здоровими.

Декілька побажань дітей нашим військовим:

«Велике дякую вам, ЗСУ, бо зараз у нас є можливість зустріти цю зиму й почати хоч трішечки відчувати, що ми живемо. Дякую, що ми зараз маємо можливість навчатися, здобувати освіту. Без вас, нас би не було, не було б України, завдяки вам ми маємо можливість ЖИТИ, а це головне. Дякую, що ви нас захищаєте й виборюєте нашу незалежність. Сподіваюся, що ви усі повернетеся додому, до своїх сімей, до дружини, до матусі, до дітей. Я щиро вдячна вам за вашу мужність та відданість своїй державі. Бажаю якнайскорішої перемоги та здоров'я!! Дякую вам, ви найкращі!»

Білоножко Катерина

«Зі святом Збройних Сил України! Дякую за вашу працю і службу! Бережіть себе і повертайтесь скоріше додому з перемогою! Вітаю тебе, тато і дуже чекаю! Слава Україні! Слава всім захисникам, ви всі герої!»

Малявко Кирило

«Незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров'я та звершення всіх мрій і побажань нашим доблесним українським воїнам! Ми пишаємося нашими Збройними Силами, віримо у нашу перемогу! Щиро дякуємо!»

Савченко Софія

«Ми дякуємо кожному, хто стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності та єдності нашої країни. Ми дякуємо Вам за те, що в нашому цивільному житті маємо змогу навчатися, працювати, піклуватися про родини, вірити у світле майбутнє нашої країни та перемогу. Дякуємо Вам, захисники й захисниці, за Вашу хоробрість, силу й безмежну любов до Батьківщини»

Марков Тимур

«Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі».

Рудь Катерина

«Збройні Сили України – наша слава, гордість, оберіг. Бажаємо захисникам завжди успішно виконувати всі бойові завдання та повертатись додому живими й неушкодженими».

Печененко Катерина

«ЗСУ це наша гордість, сила, міць і захист! Побажаємо ми їм щастя, долі славній щоб здорові всі були та живі вернулись! щоб не сніг ні град не буря їм не заважала! Дух наш славний-Український навіки не зламаний! Переможуть наші хлопці ворогів всіх швидко! УКРАЇНА наша ВІЛЬНА навіки не зламана воля наша Міцна а ЗСУ за нами! Слава Україні».

Шовкопляс Єва.

Районна акція «Герої України»

Кiлькiсть переглядiв: 116