Діти Київського району відвідали новорічну виставу «Святковий Новорічний ліс готує для малят СЮРПРИЗ»

Напередодні Нового року кожен вірить у диво! Новорічне свято – це, без сумніву, довгоочікувана казка для усіх дітей, це час подарунків, сюрпризів, адже довкола панує магія добра та довгоочікуваного дива.

Сьогодні, 29 грудня, в Харківському палаці дитячої та юнацької творчості близько 100 дітей Київського району відвідали новорічну веселу, чарівну виставу «Святковий Новорічний ліс готує для малят СЮРПРИЗ».

З вітальними словами до маленьких харків’ян звернувся заступник голови адміністрації Київського району Харківської міської ради Івлєв Володимир Вікторович, який побажав всім здоров’я, щастя, щирих посмішок, миру та спокою в кожній родині.

Новорічні свята - це завжди радість, сміх та гамір дітвори.

Саме в такій святковій атмосфері пройшла вистава, після якої, з великим задоволенням, діти отримали солодкі подарунки від Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Разом з героями казки діти поринули в яскраві захопливі пригоди. Як у всіх казок, ця історія мала щасливий фінал і свято закінчилося веселим дитячим хороводом. Даруйте дітям казку, а вони подарують вам свої посмішки та непідкупні емоції.


Галерея "Діти Київського району відвідали новорічну виставу «Святковий Новорічний ліс готує для малят СЮРПРИЗ»"

Кiлькiсть переглядiв: 58