Районне методичне об`єднання учителів 1-х класів

03 січня 2023 року відбулось районне методичне об`єднання учителів 1-х класів. З доповіддю «Учнівське портфоліо. Мета створення та використання в умовах дистанційного навчання» виступила учитель Харківської спеціалізованої школи № 62 Астапова І.А. Вона презентувала свої наробки з цього питання, поділилась досвідом використання портфоліо.

Учитель Харківської загальноосвітньої школи Павлюк І.Ю. розповіла про використання ігор для розвитку пізнавальної активності дітей. Підготувала дуже цікаву презентацію.

Методист Центру освітніх технологій Міцай О.В. підготувала доповідь «Шляхи здійснення психологічної підтримки учнів під час освітнього процесу», в якій зосередила увагу на питанні відновлення ресурсу під час стресових ситуацій, надала поради про здійснення психолого-педагогічної допомоги під час дистанційного навчання.

У своєму виступі «Про особливості проведення ранкових зустрічей під час дистанційного навчання» Бурцева О.О., учитель Харківської загальноосвітньої школи № 100, довела важливість проведення ранкових зустрічей та поділилась особистими враженнями з досвіду роботи. Надала рекомендації щодо організації ранкових зустрічей.

Керівник РМО Агєєва С.С., учитель початкових класів Харківської загальноосвітньої школи № 37, підвела підсумки, подякувала учителям за підготовку цікавих та корисних матеріалів.

Учителі, які не змогли взяти участь у засіданні РМО, можуть ознайомитись з доповідями та презентаціями на офіційному сайті Управління освіти у розділі Центр освітніх технологій. РМО початкових класів. На допомогу вчителю.

Кiлькiсть переглядiв: 77