Районне методичне об`єднання учителів 2-х класів

04 січня 2023 року відбулось районне методичне об`єднання учителів 2-х класів. З доповіддю «Використання інноваційних технологій на уроках в початкових класах» виступила учитель Харківської гімназії № 172 Кондратова Л.О.

Учитель Харківської педагогічного ліцею № 4 Чеснокова Н.І. поділилась досвідом роботи з питання: «Педагогіка партнерства. Як успішно взаємодіяти з батьками». Вона розповила як під час дистанційного навчання співпрацює з батьками учнів. Підготувала презентацію, в якій приділила увагу напрямкам роботи та шляхам її організації.

Про те, як організовує дистанційну роботу з учнями розповила учитель Харківського технологічного ліцею № 9 Ярова Д.В.

Вона зазначила, що до дистанційного навчання в таких умовах не були готові ні діти, ні батьки, ні вчителі. Але тепер всі учасники цього процесу прийняли з гідністю новий виклик часу і їм вдалося налагодити ефективне дистанційне навчання.

Основний навчальний матеріал учитель подає через презентації в Power Point, Microsoft Word, інтерактивні завдання із сайту LearningApps.org та робить коротенькі відео. Для створення тестів використовує платформи Microsoft Teams та “На Урок”. Дітям дуже подобаються такі завдання.

Але, вважає вчителька, головне - це емоційна підтримка кожного учня. Зворотній зв’язок - він дуже важливий.

Презентації, які зробили вчителі, стануть у пригоді всім, хто хоче зробити навчальний процес у своєму класі більш цікавим та різноманітним.

Усі матеріали методичного об’єднання будуть розташовані на офіційному сайті Управління освіти у розділі РМО. Початкові класи.

/Files/images/___2022-2023/рмо 2 кл.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 75