Засідання районного методичного об’єднання учителів 4-х класів

05 січня 2023 року відбулось засідання районного методичного об’єднання учителів 4-х класів.

Своїми наробками за темою: «Кращі інструменти для дистанційного навчання» поділилась Заваліпіч К.В., учитель Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 164. Вона розповіла як зробити процес дистанційного навчання цікавим та різноманітним. Познайомила колег з новими сайтами, на яких можна знайти корисний матеріал.

О.В.Міцай, методист Центру освітніх технологій Управління освіти, надала поради вчителям стосовно психологічної підтримки учасників освітнього процесу. Навчала прийомам самовідновлення. Запропонувала багато матеріалів на допомогу вчителям та батькам.

З ідеями для складання альтернативних домашніх завдань поділилась учитель Харківської гімназії № 172 Чамата Н.М. У своїй презентації вона запропонувала вчителям зразки таких завдань.

Цікавим був і виступ Гурко Т.П., учителя Харківської гімназії № 1, з доповіддю: «Мотивація навчальної діяльності як засіб розвитку пізнавальної активності учнів».

Всі виступи супроводжувались цікавими та змістовними презентаціями, які будуть розміщені на офіційному сайті Управління освіти у розділі Центр освітніх технологій. РМО.


Галерея "Засідання районного методичного об’єднання учителів 4-х класів"

Кiлькiсть переглядiв: 90