Вітаємо переможця ІІІ Всеукраїнського марафону з української мови!

III Всеукраїнський Марафон з української мови - це наймасштабніший в Україні конкурс з української мови, метою якого є розвиток в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення рідної мови.

Організаторами Марафону є Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», компанія освітніх технологій «Хьюман». Цифровий формат проведення надає можливість всім охочим школярам перевірити свої знання з української мови та позмагатися зі своїми однолітками з усієї країни. З-понад 34 тисяч учасників, які зареєструвалися для участі в марафоні, 10362 учасники успішно впорались із завданнями усіх чотирьох тематичних етапів марафону: «Культура слова (лексикологія, фразеологія)», «Граматика (синтаксис, морфологія, словотворення)», «Правопис (орфографія, пунктуація, фонетика, орфоепія)» та «Робота з текстом». До фінішу дісталися найвитриваліші та найцілеспрямованіші мовознавці.

Ми пишаємося, що серед переможців Всеукраїнського Марафону - учень 7-го класу Харківської спеціалізованої школи № 170 Александров Георгій, який посів І місце!

Вітаємо Георгія та його наставника, учителя української мови та літератури Завадську Ларису Михайлівну з перемогою!

Бажаємо нових звершень та досягнень, наснаги та натхнення,невтомного прагненнядо пізнання!

Кiлькiсть переглядiв: 67