Відбулася церемонія нагородження переможців та лауреатів міського конкурсу «Учитель року - 2023»

Щороку однією з найбільш очікуваних і значущих подій для всіх освітян нашого міста є міський конкурс «Учитель року» − традиційне змагання з педагогічної майстерності. Конкурс спрямований на пошук нових педагогічних ідей, удосконалення методики викладання навчальних предметів, організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, виявлення творчих, компетентних педагогів Нової української школи.

Випробування в цьому році вперше проводилися в онлайн-форматі з огляду на умови сьогодення. У конкурсі «Учитель року – 2023» змагалися відкриті до нових знань, умотивовані, креативні освітяни з 33 шкіл Харкова в чотирьох номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта» та «Фізична культура».

Чотири вчителі Київського району, переможці районного туру, взяли участь у всіх номінаціях конкурсу. За підсумками журі Нікітіна Анастасія, учитель початкових класів Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 52, стала фіналістом конкурсу, а Сердюк Денис, заступник директора, учитель фізичної культури Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 37 став переможцем в номінації «Фізична культура».

9 березня 2023 року відбулася церемонія нагородження переможців та лауреатів міського конкурсу «Учитель року - 2023». На святі були присутні Харківський міський голова Ігор Олександрович Терехов, директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко, голови Адміністрацій районів міста, керівники та педагоги закладів загальної середньої освіти міста.

Ігор Олександрович подякував вчителям за те, що незважаючи на складні часи, вони ведуть своїх учнів до омріяних висот, разом з ними закладають фундамент завтрашніх перемог, які неодмінно будуть! Зазначив, що талановиті педагоги, які примножують славу Харкова, завжди були його гордістю. А конкурс «Учитель року - 2023», що проходив в умовах воєнного стану, довів, що мотивація завжди сильніша за обставини!

Харківський міський голова нагородив переможців та лауреатів конкурсу Почесними грамотами виконавчого комітету Харківської міської ради та Подяками міського голови.

Пишаємося нашими освітянами, бажаємо успіхів, оптимізму, миру та єднання, нових творчих злетів і професійних надбань!

Кiлькiсть переглядiв: 55