Засідання батьківського клубу Київського району «Скарбничка мудрості» для батьків ЗЗСО

23 березня 2023 року відбулося засідання батьківського клубу Київського району «Скарбничка мудрості» для батьків закладів загальної середньої освіти.

З батьківською спільнотою поспілкувався Ченський Дмитро Геннадійович, лейтенант поліції, інспектор відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції. Було обговорено актуальне питання сьогодення: нові напрямки молодіжних рухів та алгоритм дій батьків для профілактики запобігання впливу на дітей деструктивних субкультур. Особливий інтерес батьків викликала інформація про виникнення, особливості, вплив на підлітків такої субкультури як ПВК «Редан».

Одним із шляхів, що дозволяють спрямувати активність дітей в конструктивне русло є залучення їх до занять в закладах позашкільної освіти. Під час зустрічі шість закладів, які працюють в різних напрямках: науково-дослідницькому, художньо-естетичному, фізкультурно-спортивному, історично-краєзнавчому, національно-патріотичному тощо презентували свою діяльність батькам.

Окрему увагу було приділено питанню щодо навчанню дітей з порушенням, яке виражається у розладі навичок читання. Мізяк Наталія Вячеславівна, логопед комунального некомерційного підприємства Харківської обласної ради «Обласний психоневрологічний диспансер» надала батькам рекомендації щодо їх дій при порушеннях читання у дітей. Обговорили також які бувають порушення та як допомогти своїй дитині.

Зустріч була дуже корисна, насичена цікавою інформацією.

/Files/images/___2022-2023/br/Screenshot_1.jpg/Files/images/___2022-2023/br/Screenshot_3.jpg/Files/images/___2022-2023/br/Screenshot_9.jpg/Files/images/___2022-2023/br/Screenshot_10.jpg/Files/images/___2022-2023/br/Screenshot_12.jpg/Files/images/___2022-2023/br/Screenshot_13.jpg/Files/images/___2022-2023/br/Screenshot_20.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 79