Відеопроєкт «Шляхами Кобзаря»

Тарас Шевченко залишив по собі спадщину, яку знають у всьому світі та якою надихаються мільйони сучасних українців. Кожного року керівники гуртків комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості №3 Харківської міської ради» готуються до цього свята. У цьому році вихованці музичного гуртка «Consona», керівник Жога Алла Вікторівна,створили відеопроєкт «Шляхами Кобзаря».

Проєкт підготували Соляннік Євгеній, Лутай Софія, Данилов Микита, Бойко Еліна, Литвиненко Анна, Ошуст Максим.

Вихованці гуртка з різних куточків України та за її межами декламують уривки з улюблених віршів та поем українського поета, прозаїка, мислителя, живописця, гравера, етнографа, громадського діяча.

У такий спосіб діти разом з керівником Аллою Жога демонструють свою єдність, відданість своїй країні, любов та повагу до української поезії та найкращих представників культури.

Шляхами Кобзаря 09.03.2024.

Вихованці музичного гуртка "Consona" є учасниками обласної мистецької акції «Нас єднають думи Кобзаря» до Дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Акція проводиться з 6 по 9 березня 2024 року у соціальній мережі Фейсбук. Організатор акції Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості.

Кiлькiсть переглядiв: 25