Участь у аерокосмічній виставці «Всесвіт знань»

12 квітнялюдство відзначало День авіації та космонавтики, присвячений першому польоту людини в космос. До цього свята у закладах освіти Київського району були проведені різноманітні онлайн заходи - години спілкування, відеопрезентації, захисти проєктів та конкурси малюнків, тощо.

Учні Харківських ліцеїв № 1 та № 5 стали учасниками аерокосмічної виставки «Всесвіт знань», організованої Національним аерокосмічним університетом ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут».

Цікава, насичена програма виставки поєднала в собі захоплюючі демонстрації винаходів, інтерактивні вправи та корисну інформацію. Учні поспілкувалися з викладачами та фахівцями ХАІ, взяли участь у майстер-класах з виготовлення авіамоделей та планерів, тестуванні дронів; відкрили для себе нові матеріали, технології та конструктивні рішення, що застосовуються в аерокосмічній галузі.

Віримо, що участь учнів у цих заходах допоможе у виборі подальшого життєвого шляху, надихне майбутніх випускниківна вибір професії, пов'язаної з авіацією та космосом.

/Files/images/____2023-2024_/120424.jpg/Files/images/____2023-2024_/12042024.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 11