Одним з осередків української культури в Київському районі є Центр дитячої та юнацької творчості № 3

Міжнародний день культури був заснований на честь ухвалення 15 квітня 1935 року міжнародного договору "Про охорону художніх і наукових установ та історичних пам'яток", який став відомим у міжнародно-правовій практиці як Пакт Реріха.

Неможливо переоцінити вплив мистецтва і культури на дитину і людей взагалі. Кожна людина, якщо в неї є духовні запити, знаходить свій роман, свою музику. Протягом життя улюблені твори, можуть змінювати один одного, але незмінним залишається їхній вплив на людину.

Одним з осередків української культури в Київському районі м. Харкова є Центр дитячої та юнацької творчості № 3, на базі якого функціонують безліч гуртків художньо-естетичного та декоративно-ужиткового напрямків. Педагоги закладу, на чолі з директором Жиліною Л.В., – творчі, креативні, динамічні, вольові, впевнені у собі, досвідчені, завжди сприяють розвитку творчої особистості, здатної успішно самореалізуватися у соціумі.

Практичні вміння і навички, що формуються у дітей під час занять у воєнний час, є якісно новими, допомагають їм повернутися до звичайного життя, надихають на творчість.

Більше фото за покликанням.

Кiлькiсть переглядiв: 11