28 травня в закладах Київського району відбулись випускні вечори. В спеціалізованій школі № 62 на святкуванні був присутній мер Харкова Геннадій Кернес

28 травня Харківський міський голова Геннадій Кернес і заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юрій Сапронов вручили атестати і золоті медалі шести випускникам Харківської спеціалізованої школи № 62.
Офіційна частина випускного вечора пройшла в приміщенні Національного наукового центру «Харківський фізико-технічний інститут». У заході також взяли участь директор Департаменту освіти Ольга Деменко та голова адміністрації Київського району Неллі Казанжієва.
Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав усіх випусників та їхніх батьків із закінченням школи:«Сьогодні ви отримуєте атестат про закінчення школи. Але я впевнений, що ви назавжди запам'ятаєте і своїх шкільних друзів, і своїх шкільних учителів. У вас у всіх нині рівні можливості. Тільки від вас залежить, як ви будете жити і працювати. Нехай здійсняться ваші мрії - для цього у вас є всі можливості в нашому улюбленому місті Харкові. Бажаю вам щастя, здоров'я, добробуту і великих успіхів».
Від імені Харківського міського голови всім 59 випускниками спеціалізованої школи № 62 вручили пам'ятні подарунки – флеш-накопичувачі. Від адміністації Київського району школа отримала новий компьютер.
У кінці вечора випускники виконали традиційний шкільний вальс. Одна з медалісток школи запросила до танцю Харківського міського голову Геннадія Кернеса.

Кiлькiсть переглядiв: 133