Запрошуємо до громадського обговорення проекту Концепції Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів та об’єднань

Міністерство освіти і науки України повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті (рубрика «Громадське обговорення») проекту Концепції Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів та об’єднань.
Проект Концепції розроблено робочою групою у складі педагогічних працівників, науковців, представників громадськості, органів управління освітою згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 08.04.2014
№ 329.
Проект Концепції є попереднім етапом підготовки відповідного наказу Міністерства, яким будуть визначені нові підходи до урегулювання державної атестації вищевказаних навчальних закладів. Передбачається, що Порядок та критерії використовуватимуться до прийняття нової редакції базового Закону України «Про освіту», проект якого зараз розробляється.
На думку членів робочої групи, представлений проект потребує подальшого суттєвого доопрацювання, деталізації та розроблення уніфікованих методик оцінки по окремих критеріях.
Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту просимо надсилати до 10 вересня 2014 р. на електронну адресу: dsm1@ukr.net.
За матеріалами сайту: http://www.mon.gov.ua
Кiлькiсть переглядiв: 116