Відкрита публічна презентація діяльності ЦДЮТ № 3

27 січня 2017 року згідно з перспективним Планом державної атестації навчальних закладів комунальної форми власності на 2015-2025 роки, затвердженим наказом Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради від 27.04.2015 №147 «Про організацію роботи з проведення державної атестаційної експертизи дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів», відповідно до наказу Управління освіти від 16.12.2016 №443 «Про проведення державної атестації ЦДЮТ №3», Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30 січня 2015 року № 67, з метою забезпечення державного контролю за діяльністю навчальних закладів та планового проведення державної атестації, на базі комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості №3 Харківської міської ради» відбулася відкрита публічна презентація діяльності навчального закладу.

У актовій залі ЦДЮТ №3 зібралися разом члени атестаційної комісії, члени педагогічного, батьківського колективів та представники вихованців закладу. Була присутня голова Районної батьківської ради Баракат Олеся Олександрівна.

Начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Т.В. надала інформацію щодо створення Управлінням освіти умов для забезпечення функціонування ЦДЮТ №3.

Виступила голова Київської районної організації профспілки працівників освіти і науки Мартинова Н.В.

Жиліна Л.В., директор ЦДЮТ №3, проаналізувала діяльність навчального закладу, розповіла про основні напрямки діяльності та звітувала про досягнення педагогів і вихованців.

Розповіла про діяльність батьківської ради ЦДЮТ №3 її голова Лисенко Ю.О.

У заході взяли участь керівники навчальних закладів 522 мікрорайону: Дементьєва І.П. (ХГ №55), Ведяєва О.В. (ХЛ №107) та заступник директора ХСШ №17 Фінтісова Л.В., які розповіли про тісну співпрацю з ЦДЮТ №3.

Атестація ЦДЮТ №3 триватиме до 10.02.2017 року, безпосередньо у навчальному закладі - до 03.02.2017.


Кiлькiсть переглядiв: 114