ХСШ № 170 відсвяткувала 25-річчя

23 лютого 2017 року Харківська спеціалізована школа I-III ступенів №170 Харківської міської ради Харківської області, в якій поглиблено вивчаються єврейська мова і культура, урочисто відзначила свій 25-річний ювілей. Ця школа за своєю суттю - національна, вона була відкрита на прохання єврейської громади міста Харкова. Очолив її Григорій Йосипович Шойхет, який всі 25 років є її незмінним директором.
Школа дає високий рівень знань із усіх предметів, про що свідчать успіхи її вихованців в олімпіадах, турнірах і конкурсах різних рівнів. Заклад входить до складу 100 кращих шкіл України.
На святкуванні ювілею були присутні керівники міста та Київського району, що свідчить про тепле та доброзичливе ставлення міської влади до потреб і проблем національних меншин нашого багатонаціонального міста.
Робота педагогічного колективу школи була відзначена подякою Харківського міського голови Г.А. Кернеса, яку урочисто вручив директору перший заступник Харківського міського голови Терехов Ігор Олександрович.

/Files/images/_2017/_23.02.20177.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 112