Засідання Районної батьківської ради

31 жовтня 2017 року на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 відбулося засідання Районної батьківської ради.

На зустрічі були присутні представники батьківських комітетів закладів загальної середньої та дошкільної освіти району. У зустрічі також взяли участь заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович, начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна, заступник начальника Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Ліпейко Володимир Іванович, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Управління освіти Марадудіна Алла Анатоліївна та інші працівники Управління освіти.

Також, на засідання було запрошено інспектора ювенальної превенції сектору превенції патрульної поліції Київського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Харківській області Донець Валерію Павлівну, яка виступила з питанням "Про відповідальність батьків за ухилення від виконання своїх батьківських прав з виховання та утримання своїх дітей згідно з чинним законодавством України"; заступника начальника Управління служб - начальника Служби у Справах дітей по Київському району Управління служб у справах дітей Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради Матвіїв Валентину Володимирівну, яка доповіла про законодавство України щодо попередження жорстокого поводження з дітьми та вчинення насильства в сім'ї, та завідувача відділом надання медичної допомоги дітям у закладах освіти КЗОЗ «Харківська міська дитяча поліклініка № 23» Дружиніну Вікторію Яківну, яка розповіла присутнім про заходи щодо профілактики захворювання на кір.

Крім цього, начальник господарчої групи Управління освіти Лихольот Ігор Володимирович проінформував батьківську громадськість про результати підготовки закладів освіти Київського району до 2017/2018 навчального року та зимового періоду, а представник активу Районної батьківської ради Кадуцька Оксана Валеріївна закликала батьків брати активну участь у формуванні бюджетних запитів від закладів освіти.

Під час зустрічі начальник Управління освіти адміністрації Київського району Куценко Тетяна Володимирівна доповіла результати роботи району за вересень-жовтень 2017/2018 навчального року.

Наприкінці зустрічі Володимир Вікторович передав слова подяки батькам від імені голови Адміністрації Київського району Казанжиєвої Неллі Василівни за їх активну участь у житті району, плідну співпрацю з керівниками закладів освіти.

Під час обговорення учасники зібрання отримали ґрунтовні роз’яснення на численні запитання від начальника Управління освіти Тетяни Володимирівни Куценко.

Звернення батьків стосувалися тендерних закупівель, особливостей впровадження нового Закону України "Про освіту", організації харчування учнів та проведення ремонтних робіт в закладах освіти.


Кiлькiсть переглядiв: 352