Пройшли випускні вечори в закладах загальної середньої освіти району

23 червня 2018 року пройшли випускні вечори для випускників закладів загальної середньої освіти району 2017/2018 навчального року. 986 випускників отримали атестат про повну загальну середню освіту. 59 випускників отримали атестат про повну загальну середню освіту з відзнакою: 41 - золота медаль і 18 - срібних.

Батькам учнів, яких було нагороджено золотими та срібними медалями, було вручено Подяки Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса. Випускників Харківської гімназії № 55 Харківської міської ради Харківської області привітав перший заступник Харківського міського голови Терехов Ігор Олександрович. Також на урочистому заході були присутні заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович та начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна.

У всіх школах району це свято зібрало разом дружню родину: учнів, учителів, батьків. Випускники показали свої творчі номери і розповіли про те, що залишиться в їх пам’яті про шкільні роки. Зі святом їх вітали батьки й учителі. Усіх присутніх переповнювали емоції. Дівчата та хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками, зі своїм безтурботним дитинством.

Щасти вам, випускники 2018 року!

Кiлькiсть переглядiв: 242