Естафета пам'яті "Ми - нащадки переможців! Пам'ятаємо! Пишаємося!" - ХЗОШ № 110

11 березня 2020 року у Харківській загальноосвітній школі № 110 лідери учнівського самоврядування Харківського ліцею № 107 передали символи районної Естафети пам'яті "Ми - нащадки переможців! Пам'ятаємо! Пишаємося!" кубок та папку з описом бойових дій 93-ї дивізії, яка визволяла Київський район у роки Другої світової війни.

На заході були присутні заступник голови Харківської міської організації ветеранів України Прохоренко Валерій Феодосійович, голова ветеранської організації Київського району Сірик Віктор Михайлович, голова комітету ветеранів війни та військової служби Довгополов Іван Якович, представники первинної ветеранської організації Журавлівки Щелкунова Людмила Володимирівна та Сєрбіна Людмила Миколаївна. Валерій Феодосійович та Іван Якович виступили перед учнями і розказали про героїчні подвиги людей у роки Другої світової війни і як важливо знати історію, пам'ятати подвиги своїх прадідусів та прабабусь. Учні школи привітали ветеранів своїми творчими номерами.

Захід пройшов у дружній та теплій атмосфері, наповнений духом гордості за те, що ми є нащадками героїв-переможців! Після закінчення заходу для усіх гостей було проведено екскурсію шкільним музеєм Бойової слави.

/Files/images/___2020/20200311 6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 124