Нарада керівників закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти

26 лютого 2021 року у Київському районі відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти усіх типів і форм власності та закладів позашкільної освіти за допомогою сервісу Zoom.

На нараді були обговорені питання про підсумки аналізу роботи закладів загальної середньої освіти усіх типів і форм власності в «Державній інформаційній системі освіти»; про актуальні пільгові категорії та соціальний захист учнів закладів загальної середньої освіти Київського району; про результати проведення І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України; про результати аналізу функціонування сайтів закладів загальної середньої освіти усіх типів та форм власності та закладів позашкільної освіти Київського району.

Також спільно з головним спеціалістом відділу організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства в м. Харкові Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Советніковою А.В. було розглянуто питання про Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти. Нові вимоги.

Керівники отримали від начальника Управління освіти Куценко Тетяни Володимирівни доручення щодо організації роботи закладів освіти району з питань, що було розглянуто.

Кiлькiсть переглядiв: 123