Профілактичні заходи для педагогів закладів загальної середньої освіти району

Упродовж тижня, з 29 березня по 3 квітня, для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти №№ 1, 4, 5, 9, 17, 36, 55, 62, 107, 133, 166, 164, 172 було організовано профілактичні заходи з працівниками патрульної поліції, кураторами Київського району.

Інспектор відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції, старший лейтенант поліції, Черкашин Данііл Михайлович та поліцейський 5 роти 2 батальйону Управління патрульної поліції в Харківський області, старший сержант поліції Ченський Дмитро Геннадійович розкрили важливі для педагогів теми "Правопорушення у підлітків та відповідальність", "Прояви булінгу в учнівському середовищі та його наслідки", "Безпечний інтернет для користувачів", тощо.

Співробітники патрульної поліції надали рекомендації педагогам щодо проведення профілактичних заходів та відповіли на хвилюючі їх запитання. Враховуючи умови сьогодення заходи відбулися у дистанційному режимі на платформі Zoom. Такі заходи дуже корисні педагогам для виховання учнівського колективу.

/Files/images/____2021/16.JPG/Files/images/____2021/5.jpg/Files/images/____2021/23.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 91