Учнівське самоврядування району – активні учасники Фестивальної весни ХМОУС-2021 «Залиши свій слід в історії». Тиждень пам’яті та пошани «Ми – нащадки великої Перемоги! Пам’ятаємо! Пишаймося!»

Учнівське самоврядування району – активні учасники Фестивальної весни ХМОУС-2021 «Залиши свій слід в історії»

Тиждень пам’яті та пошани «Ми – нащадки великої Перемоги! Пам’ятаємо! Пишаймося!»

06 травня 2021 року у форматі ZOOМ-конференції відбулось відкрите засідання Ради з національно-патріотичного виховання дітей та молоді, в межах якого проведено онлайн-естафету патріотичних справ. Ведучою онлайн-естафети була лідер районної організації учнівського самоврядування ДЮА «ШУМ» Ярова Катерина, учениця Харківського педагогічного ліцею № 4. Близько 100 представників учнівського самоврядування шкіл міста взяли участь у заході.

Під час онлайн-естафети патріотичних справ було представлено 10 кращих проєктів, які школярі будуть реалізовувати разом із представниками Харківської міської громадської організації ветеранів України.

Худошин Єгор, учень Харківської спеціалізованої школи № 62, презентував проєкт «Військовим кроком в унісон», де представив досвід роботи щодо співпраці школярів з військовослужбовцями Національної Гвардії України. Він запропонував лідерам учнівського самоврядування шкіл міста Харкова взяти участь в онлайн диспут-клубі за участю військовослужбовців в/ч 3017. Учасникам заходу було запропоновано переглянути віртуальну екскурсію до музею Бойової слави Харківської загальноосвітньої школи № 110, переможців Всеукраїнського конкурсу в 2019 році «Край, в якому я живу».

Онлайн екскурсія до музею Бойової слави ХЗОШ №110

Ніхто не повинен забувати тих, хто здобув Перемогу у Другій світовій війні та військовослужбовців, що відстоюють свободу та територіальну цілісність нашої держави.

Переглянути фото
Кiлькiсть переглядiв: 91