Із Всеукраїнським днем бібліотек!

Шановні працівники бібліотек!

Вітаю вас з професійним святом, Всеукраїнським днем бібліотек!

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань є бібліотекарі. Саме Ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними, пізнавати нові знання. Ваша відповідальна справа відкриває шлях до книги.

Виражаю величезну вдячність всім працівникам бібліотек за вашу самовіддану працю! Дякую вам за дбайливе зберігання і ставлення до джерела мудрості та знань.

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек за сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у навчання і виховання підростаючого покоління Почесною Грамотою Адміністрації Київського району Харківської міської ради нагороджено завідувача бібліотекою Харківської гімназії № 172 Харківської міської ради Харківської області Рєпіну Тетяну Володимирівну, Почесною грамотою Департаменту освіти Харківської міської ради – завідувача бібліотекою Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 164 Харківської міської ради Харківської області Толсту Олену Петрівну.

Зі святом! Бажаю творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, нових успіхів та звершень! Нехай у вашій бібліотеці завжди буде багато читачів, які люблять та оберігають книги. Хай веселим, світлим і повним буде Ваше життя!

З повагою,
начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна

Кiлькiсть переглядiв: 63