Методичний калейдоскоп з української мови та літератури

27 січня 2022 року відбувся методичний захід для вчителів української мови та літератури у формі методичного калейдоскопу в онлайн-режимі.

Даниленко Олена Миколаївна, учитель української мови та літератури Харківської спеціалізованої школи № 134 представила матеріали з досвіду роботи за темою "Сучасні форми візуалізації навчального матеріалу на уроках української мови".

Кизим Ірина Анатоліївна, учитель української мови та літератури Харківської загальноосвітньої школи № 158 познайомила з досвідом роботи та своїми наробками за темою "Використання сучасних прийомів візуалізації навчального матеріалу на уроках української літератури".

Учасники зустрічі розглянули різні варіанти та цікаві приклади використання сучасних форм візуалізації навчального матеріалу: інтелект-карти, хмари слів, QR-коди, ребуси, скрайбінг, кроссенс, створення в соцмережі сторінки письменника або літературного героя. Саме використання візуальних засобів навчання допомагає вчителям зробити урок не лише пізнавальним, інформативним, але й підтримувати у дітей зацікавленість предметом, бажання вчитися, зробити урок цікавим, підвищити у школярів мотивацію до навчання.

/Files/images/___2022/InShot_20220127_174445656.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 147