Вітаємо переможців ХІI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

Щорічно, упродовж 12 років, в Україні проводиться Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, і щорічно учні Київського району беруть в ньому участь, демонструючи високий рівень знань рідної мови і традицій українського народу. У 2021/2022 навчальному році все відбувалось, як завжди - шкільний етап, районний, обласний, і, нарешті, фінальний, очікування результатів… А потім у наше життя увірвалася війна, руйнуючи долі, життя, рідну країну. І український народ об’єднався у протидії ворогу, здобуваючи перемоги на воєнному, спортивному, творчому, освітньому фронтах. У цей складний час особливо радісною стала звістка про досягнення наших дітей, високу оцінку журі їх літературних здібностей.

Євсікова Марія, учениця 6 класу Харківської загальноосвітньої школи № 164, виборола ІІ місце у фінальному етапі конкурсу;

Песчанський Єгор, учень 5 класу Харківської гімназії № 55, - ІІІ місце.

Вітаємо переможців та їх наставників, бажаємо розвивати свій талант, досягаючи нових перемог та здійснення своїх мрій у вільній, мирній Україні.

Кiлькiсть переглядiв: 74