Тиждень безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану»

З 14 по 20 листопада 2022 року в закладах освіти Київського району триває другий етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

Було організовано проведення заходів, що спрямовані на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Це і бесіди з учнями щодо того, як захистити життя і здоров’я в процесі дорожнього руху, яких норм безпечної поведінки необхідно дотримуватися. Це й відпрацювання навичок поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів тощо.

Кожна школа, кожний вчитель намагалися знайти такі слова для учнів, які б донесли до кожної дитини важливість дотримання правил безпеки.

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись. До такого висновку дійшли учні ХЗОШ № 164 під час проведення тематичних заходів.

18 жовтня в закладах освіти було проведено Єдиний національний урок «Безпечна дорога додому». Цікаві матеріали, важливі питання – як це відбувалося можна побачити тут.

І, звичайно, дуже важливо для дітей поспілкуватися із фахівцями. Тому учнів запросили приєднатися до прямого етеру, який пройщов на офіційній сторінці Інстаграм Патрульної поліції Харківської області.

Гостями етеру стали вибухотехніки Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Патрульні та рятувальники розказали глядачам про правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів та дали відповіді на питання. https://www.instagram.com/tv/ClGuLOEppKV/?utm_source=ig_web_copy_link

Кiлькiсть переглядiв: 162