Всесвітній день дитини

Кожного року 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини – свято, спрямоване на забезпечення благополуччя дітей зі всього світу.

20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про їх права. З 1990 року у цей день відзначається річниця прийняття цих основоположних документів у сфері захисту прав дитини.

Це свято було створено, щоб ніхто з нас не забував, як важливо піклуватися про маленьку людину поруч. Педагогічна спільнота району і в школах, і в садках робить усе, щоб наші діти відчували любов і турботу, почувались більш захищеними.

Діти разом з вчителями та за підтримки батьків долучаються до участі у різноманітних творчих, спортивних та інтелектуальних заходах, під час яких реалізують свої таланти, дізнаються щось нове про оточуючий світ та спілкуються з товаришами і цікавими людьми.

До Всесвітнього дня дитини у закладах освіти району також відбулись цікаві заходи: онлайн виставки поробок, малюнків, бесіди з психологами, віртуальні квести, вікторини та години спілкування за темами «Мої права», «Мої мрії», «Правила безпеки», тощо. Фотозвіт доступний за посиланням.

Бажаємо миру нашим дітям, чистого сонячного неба. Нехай щасливими будуть дитячі очі, нехай вони завжди світяться радістю!

/Files/images/___2022-2023/20112022.jpg/Files/images/___2022-2023/201120221.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 75