Вихованці разом з батьками з нагоди Дня Збройних сил України виготовили справжні мистецькі шедеври

06 грудня 2022 року День Збройних сил України – це свято, коли в серцях у кожного маленького патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

У цей день ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

З нагоди відзначення Дня Збройних сил України в закладах дошкільної освіти району серед вихованців були проведені бесіди, спрямовані на виховання патріотичних почуттів, формування розуміння понять: «мужність», «патріот держави», «єдність», «герой»; почуття поваги до захисників України.

Вихованці разом з батьками з нагоди Дня Збройних сил України виготовили справжні мистецькі шедеври. Фото доступні за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 66