Всесвітній День авіації і космонавтики в дошкільних закладах Київського району

Чарівні спалахи Всесвіту завжди приваблювали допитливі очі людини. Пізнати непізнане, зрозуміти оточуючий світ - це здавна було мрією людства.

Саме тому в рамках тематичного тижня «Космічні мандрівки», у дошкільних навчальних закладах Київського району відбулися заходи приурочені Всесвітньому Дню Авіації та Космонавтики.

Упродовж тижня дошкільники були залучені до активної пізнавальної, пошуково-дослідницької, творчої діяльності з метою формування у дітей знань про Всесвіт. Педагоги закладу ознайомили дітей з усіма планетами, сузір’ями, дали уявлення про космос і професію - космонавт, розвивали пізнавальні інтереси дітей. Педагоги разом з дітьми здійснили віртуальний 3D тур Національним музеєм космонавтики ім. С.П. Корольова.

Усі форми роботи з дошкільниками, відповідно тематичного тижня «Космічні мандрівки», а також заплановані бесіди до Всесвітнього Дня Авіації та Космонавтики були насичені, цікаві та змістовні, вихованці отримали багато позитивних емоцій та сформували початкові уявлення про Космос, об’єкти та явища природи планети Земля. Вихованці поділилися своїми враженнями від тематичного тижня «Космічні мандрівки» через свої малюнки, аплікації та ліплення.

Кiлькiсть переглядiв: 42