Районний марафон дитячих мрій та ідей «Яким я бачу Київський район після перемоги»

Яким ми бачимо наше життя після перемоги? Звичайно ж, щасливим.

Упродовж квітня-травня відбувся районний марафон дитячих мрій та ідей за темою «Яким я бачу Київський район після перемоги». У марафоні взяли участь близько 200 учасників закладів освіти району. Юні мрійники в своїх малюнках, віршах, оповіданнях та есе виразили бачення світлого та мирного майбутнього Київського району: безпечний, зелений та квітучий під мирним небом, в якому витончені архітектурні шедеври, які прикрашають вулиці центральної частини міста – відновлено; створено парки, алеї Слави на честь Перемоги у цій війні; вражають новобудови у сучасному стилі з підземними паркінгами та гілками велосипедних доріжок; продовжено гілку метро до Північної Салтівки; відбудовано лікарні, університети, дитячі садочки та школи з сонячними батареями на даху, теплицями та мінізоопарками, оновлено ігрові та спортивні майданчики. Ось так, мріючи, діти бачать Київський район місцем сили та розвитку, свідченням стійкості його мешканців, який буде невпинно оновлюватись. Юні харків’яни щиро сподіваються, що таке жахіття як війна, навчить людей бути толерантними, добрими, привітними і уважними один до одного.

Віримо, що ми разом все подолаємо і дитячі мрії стануть реальністю! І буде Мир і буде Перемога! І «Скрипаль на даху» буде грати для нас — українців — гімн перемоги над злом!

Творчі роботи учасників марафону можна переглянути:

Малюнки – на padlet за посиланням https://padlet.com/centrosvitth/padlet-cbk1k2zz94nvza7k.

Оповідання, есе, вірші –­ на Google Диску за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/10I23ycv34af-BEfJrxdxis3IVtp9Vha-?usp=sharing

Кiлькiсть переглядiв: 89