День Конституції України

28 червня 1996 року було прийнято Конституцію України, в якій, зокрема, захист України, незалежності та територіальної цілісності України, повагу до її державних символів визначено обов’язком кожного громадянина. І сьогодні, продовжуючи надавати потужну відсіч агресору, демонструючи стійкість та нескореність, український народ відзначає 27-му річницю прийняття Конституції.

Учні та вчителі закладів освіти району також долучились до святкування Дня Конституції: в режимі онлайн пройшли бесіди, вікторини, виставки малюнків, знайомство з архівними та правовими документами.

Юні громадяни обговорили досягнення українського суспільства на шляху побудови демократичної, соціальної і правової держави, з'ясували, звідки тягнеться коріння української Конституції та скільки років тривав процес підготовки Конституції України.

Учні та вихованці закладів освіти взяли участь в онлайн вікторині «Історія Конституції в Україні», організованій обласною станцією юних туристів, а наймолодші на своїх малюнках відобразили щасливе майбутнє України, свої мрії про Україну.


Галерея "День Конституції України"

Кiлькiсть переглядiв: 74