Заходи до Дня пам’яті захисників і захисниць України, які загинули під час сучасної російсько-української війни в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави

Сьогодні, 29 серпня, в Україні вшановують пам’ять захисників і захисниць України, які загинули під час сучасної російсько-української війни в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. В серці кожного українця війна створила свій військовий цвинтар, де назавжди – пам’ять про побратимів, рідних і коханих, друзів, колег, сусідів, знайомих, які стали на захист України і пожертвували життям заради свободи. Представники освітньої спільноти району в цей день відвідали 18 міське кладовище, де вшанували хвилиною мовчання пам’ять бійців.

У закладах освіти Київського району були проведені виховні заходи. Педагогічні колективи хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих випускників шкіл. Учні, учениці долучилися до акції «Сонях», створювали відеоролики, колажі, постери. Відбулися бесіди, засідання «круглих столів» за темами «На лінії вогню: Іловайська операція», «Герої нашого краю – патріоти України, єдиної суверенної держави», «Герої сьогодення», «Вони безсмертям смерть перемогли».

Завжди будемо пам'ятати про наших героїв!


Галерея "Заходи до Дня пам’яті захисників і захисниць України, які загинули під час сучасної російсько-української війни"

Кiлькiсть переглядiв: 68