Триває районний тур міського конкурсу «Учитель року-2024»

В цей важкий і відповідальний для України час праця вчителя стає ще більш вагомою і значимою. На вчителеві лежить відповідальність виховання свідомого, небайдужого громадянина України. Попри виклики сьогодення освітяни продовжують працювати, шукають нові методи навчання та забезпечують якісну освіту. Найбільш мобільні та креативні з них, реалізуючи сучасні освітні практики, готові ділитися своїм досвідом, власними методиками, приєднавшись до спільноти учасників професійного конкурсу “Учитель року”.

У цьому році районний тур міського конкурсу «Учитель року-2024» проводиться у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Географія» та «Образотворче мистецтво».

За традицією конкурс розпочався з тестування, яке пройшли всі учасники, у форматі онлайн та офлайн.

У наступному випробуванні учителі української мови і літератури та образотворчого мистецтва продемонстрували свою майстерність, аналізуючи поетичні твори і виконуючи педагогічний малюнок.

Учителі географії у день тестування провели ще і майстер-класи, теми яких обирали самостійно. Усі майстер-класи продемонстрували креативність та винахідливість конкурсантів, доводячи, що учителі є лідерами, які ведуть у майбутнє нові покоління.

Конкурс продовжується. Бажаємо успіху всім учасникам конкурсу!


Галерея "Триває районний тур міського конкурсу «Учитель року-2024»"

Кiлькiсть переглядiв: 138