Районний конкурс «Учитель року-2024»

У ході районного конкурсу «Учитель року-2024» учителі географії та образотворчого мистецтва провели онлайн-уроки.

Змінюються цілі та зміст освіти, з’являються нові засоби і технології навчання, але урок є головною формою навчання, що пройшла випробування протягом століть. Яким повинен бути сучасний урок географії? На це питання відповіли учасники конкурсу, які провели сучасні уроки.

Це були захоплюючі подорожі у світ географії.

Учителі застосували різноманітні форми і методи, які створюють емоційне піднесення учнів, викликають захоплення навчальним предметом. Доклали всіх зусиль, щоб уроки були цікавими, зрозумілими, вмотивованими.

На уроках образотворчого мистецтва учні занурились у чудовий світ краси. Знайомилися з видами мистецтва, дізнавалися про види орнаменту, вчилися малювати натюрморт, з захопленням малювали фантастичних тварин.

Кожний урок став справжнім уроком мистецтва.

Учителі фізики взяли участь у випробуванні «Фізичний експеримент».

У режимі оффлайн та онлайн учителі розробили та виконали фізичні експерименти з використанням запропонованого обладнання.

Навчальний експеримент є основою вивчення всіх природничих предметів, особливо фізики. Саме експеримент надає можливість учневі вивчати навколишній світ, його закони та закономірності. Тому дуже важливо, щоб вчитель на високому рівні володів технікою виконання експерименту, розкриваючи перед учнем неосяжний світ фізичних явищ. Конкурсанти добре впорались із завданнями, продемонструвавши достатній та високий рівні практичних навичок.

Фото проведених онлайн-уроків та навчального експерименту доступні за покликанням.

Кiлькiсть переглядiв: 165